Joomla Slide Menu by DART Creations
image image image image image image image image image image
Müftümüz Ulugeçit'te Aşure Programına Katıldı Perşembe, 06 Kasım 2014 00:48 Müftümüz Mehmet Günaydın, Ulugeçit Köyünde düzenlenen aşure programına katıldı. Ulugeçit köyü İmam-Hatibi Şaban Şahin'nin organizesinde 130 kişilik aşure ikramı programı yapıldı. Ulugeçit Köyü Muhtarlığı Yemekhanesindeki programa İlçe Müftüsü Mehmet Günaydın, Müftülük Şefi Halil Eroğlu, Müftülük Veri Hazırlama memuru Selahattin Yapıcı ile Ulugeçit'e yakın çevre cami İmam-Hatipleri ve vatandaşlar katıldı. Müftü Günaydın yaptığı konuşmada ”bu tür programlar imamlarımız ve cemaat arasındaki bağları kuvvetlendirmekte ayrıca Muharrem Ayı sayısız lütuf ve hizmetlerle dolu bir ay , Bu mübarek ayı sevgi, kardeşlik ve beraberlik duygularının güçlenmesi için iyi değerlendirmeliyiz, emeği geçenlere teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Cemaatle bir süre sohbet eden Günaydın daha sonra Ulugeçit Köyünden ayrıldı.

image image image image image image image image
* * * * * * * *

sitede sizinle